Bolle & Tedje - De Boerenshow (1 x 30 minuten)

“Néé Tedje, een kaketoefantje hoort niet op een boerderij thuis, die bestaat niet eens, bovendien praat je er de hele tijd doorheen!” Bolle zet Tedje op het strafstoeltje. Zou de onrust nu eindelijk over zijn??

De Boerenshow is de meest hilarische kindershow die er bestaat: leuke liedjes, dansjes en spelletjes met een unieke verrassing op het eind. Terwijl Bolle er iets van probeert te maken schopt Tedje alles keer op keer in de war, dit tot groot vermaak van de kinderen.

Met hun live kindershows zijn Bolle & Tedje het ideale duo voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Door hun fratsen en interactieve houding weten ze de hele familie van de stoel te krijgen. Kortom, een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.


Bekijk de video hieronder en neem contact voor de mogelijkheden! 


Bolle & Tedje Sintshow (1 x 30 minuten)

Leuke interactieve Sinterklaasshow voor kinderen tussen 4 en 10 jaar, een vette combinatie van lachen, zingen, pepernoten en andere gekkigheid!

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

 

 


Paniek in de Blaasmuziek (1 x 60 minuten) - programma voor HAFABRA

Met dit muziekspektakel haalt u een complete kindervoorstelling in huis. Samen met uw orkest geven Bolle Blaas en Tedje Toet deze voorstelling vorm en wordt de jonge toeschouwers op een vrolijke en enthousiaste manier geleerd hoe je een blaasinstrument bespeelt en muziek maakt. Daarbij wordt uiteraard veelvuldig gebruik gemaakt van het aanwezige orkest en de fratsen van het muziekduo. Twee reusachtige poppen maken het theater compleet. 

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!